ELEVERNE SIGER:

Pia gjorde det til en super god oplevelse at tage kortet, så hun kan klart anbefales!

Mattias Rasmussen
Stevnsborg køreskole kan anbefales til dem som vil lærer stoffet og det praktiske ordenligt! Pia er god til at spørge indtil hvad du gerne vil øve mere osv. Hun er en fantastisk kørelære det tilrettelægger sine køretimer bedst muligt efter dine behov med hensyn til skole osv. I det hele taget en fantastisk kørelære!

Andrea Ventrup
Jeg har været yderst tilfreds med min undervisning her og har været rigtig glad for at havde haft Pia som min kørelære, det har virkelig været en fornøjelse at kunne klare teori og køreprøve i første hug. Det er en køreskole der i den grad kan anbefales 

Emma Jørgensen
Kan kun anbefale at tage kortet hos Pia. � Hun er professionel, humoristisk og behagelig at være sammen med. Derudover er hun enormt hjælpsom til at få det hele klaret så hurtigt som muligt og er meget fleksibel ang. at komme ud og køre og få det passet sammen med andre gøremål. 5 stjerner og KÆMPE anbefaling

Kasper Dixen
Det har været en fornøjelse at tage mit kørekort hos Pia. Super lærerigt og rolig måde at lære tingene. Kan 110 % anbefale denne køreskole til andre!

Nicklas Jedig
Kære pia 
Tusinde tak for at du gjorde muligt for mig at få mit længe ventede kørekort..uden din kæmpe forståelse og din pædagogiske tilgang til min store nervøsitet var det aldrig lykkedes..det har været en utrolig dejlig oplevelse og skønt at der aldrig bliver skældt ud eller rettet på en på en grim måde..du er efter min mening verdens bedste kørerlære..
Kan kun give de bedste anbefalinger ,også til dem der af en eller anden grund ikke tror det muligt, for med dig ved siden af er det muligt!! Min datter glæder sig vildt til at det bliver hendes tur til april😀

Cecillie Sofia Emelie Hansen

 Det har været en super fornøjelse at tage mit kørekort hos Pia Stevnsborg! Hun har været meget tålmodig og fleksibel med hensyn til mine behov. Jeg kan varmt anbefale Stevnsborg køreskole!

Toke Juul Poulsen

***** fra mig. Det var en fornøjelse, at tage undervisninger hos dig. Tak for din tålmodighed og rolighed. Hvad ellers kan være så fantastisk, når du består begge prøver i den alleførste gang. :))
 Kan varmt anbefale Pia som kørelærer.
Pushpa Lama
Dejlig tålmodig kvinde! Massere af stjerner fra mig.
Mariah Richard
 
Kan varmt anbefale Pia som kørelærer, da hun selv på de mest kritiske tidspunkter kan udtrykke sig roligt, hvilke hjælpe og smitter meget af!

- Ida Hansen
5 stjernerDet har været en fornøjelse, at tage kørekort hos dig Pia. Du er altid tålmodig og rolig, og man føler sig godt tilpas bag rattet! Vi har hygget os og kommer da næsten helt til at savne dig .

Man føler aldrig at der er nogle dumme spørgsmål! Kun ros herfra.

- Julie Kaae Herstal
Jeg har været utrolig tilfreds med Pia som kørelære. Hun har tålmodighed, overskud og så har hun altid styr på tingene. Pia kan klart anbefales. Tak for et super godt forløb :-)

Jeg vil råde folk til, at de tager deres førstehjælpsbevis, inden de starter. Jeg tog først mit efter 2 måneder, og det bremsede min teoriprøve.

- Emma Moss Petersen
5 stjernerSuper køreskole og kørelære!  Kan klart anbefales.

- Milo Rohrberg
5 stjernerHelt klart 5 stjerner fra os :-)

- Sally Rohrberg
4 stjernerJeg har været meget tilfreds med Pia som kørelærer. Hun har haft styr på tingene, og været super positiv, rolig og tålmodig at køre med. Dog synes jeg at teoritimer og køretimer godt kunne være spredt mere ud.

Jeg gik i en længere periode og ventede på både teoriprøve og køreprøve, efter lang pause af køretimer og teoritimer. Dette er grunden til at hun ikke får den sidste stjerne. Havde der været kortere ventetid imellem, havde hun fået 5 stjerner. Hun kan klart anbefales. Tak for et godt forløb. Er så glad for kørekortet!! :)

- Julie Brauner Hansen
Vil anbefale Pia til alle! 1000 tak for hjælpen til kortet!  Det har været så god en oplevelse.

- Henriette Hansen
Pia er en utrolig god kørelærer. Hun har tålmodighed, overskud og møder altid en med et smil. Selvom det kan føles hårdt og nogen gange træls at tage kørekort, har Pia været med til at gøre det til en god og behagelig oplevelse.

Er glad for jeg fulgte anbefalingerne fra folk som sagde jeg skulle tage kørekort hos Pia og jeg kan med stor grund give den anbefaling videre. Tag kørekort hos Pia, det kommer i ikke til at fortryde! Tusind tak for hjælpen Pia og godt nytår!

- Camilla Bøgebjerg Larsen
Fantastisk sted at tage sit kørekort!  Pia er rigtig god til at få en til at føle sig hjemme i bilen, og så er hun god til at lære fra sig  5 stjerner herfra.

- Nanna Katrine Sørensen
Pia er en super professionel og dygtig kørerlærer. Hun er i stand  til at bevare roen i bilen selv på de mest trafikerede veje. Personligt er jeg rigtig glad for at have valgt Stevnsborg.

- Simone Norfast
 Pia er klart den bedste kørelærer! Hun har altid overskud til at være helt rolig når man kører og snakker stille og roligt til en. Jeg har været super glad for hende! Kan varmt anbefales!

- Mie Jacobsen
Pia er en dygtig kørelærer der tager sig god tid til sine elever og tager udgangspunkt i den enkelte. Kørelektionerne er stille og rolige og der er altid plads til at tage tingene en ekstra gang hvis der er brug for det. Kan klart anbefales.

- Mikkel Madsen
5 store stjerner fra mig, hvis det ikke havde været for dit rolige sind og din tålmodighed havde jeg ikke klaret det, fantastisk måde at lære fra dig ! Kan varmt anbefales.

- Tine Hedengran Nielsen
Stevnsborgs køreskole skal helt klart ha 5 STORE stjerner herfra- uden Pia var det aldrig lykkedes. Tusind Tak for din fleksibilitet og altid søde og tålmodige væsen.

- Heidi
Jeg har haft den mest fantastiske oplevelse ved, at tage kørekort hos stevnsborgs køreskole. Der er ikke det mindste at klage over. 5 stjerner, kan klart anbefales!

- Casper Bøgeriis
5 stjerner fra mig. Har været rigtig glad for at jeg valgte at tage kørekort hos Pia. Hun er rigtig dygtig, rolig og har en tålmodighed så stor som et rådhusjuletræ. Der ud over har hun været god til at få køretimerne til at passe ind i for mit vedkommende travl hverdag. Og det var også årsagen til at jeg valgte hende. Mange tak for kortet.

- Helle Bjørnholm Hansen
Helt igennem en god oplevelse at tage kørekort hos Pia. Jeg vil uden tvivl anbefale hende til andre der skal igang med eller gen-erhverve kortet. Meget fleksibel og god til at lære fra sig på en måde så man husker det.

- Linda Borg Nielsen
Super god køreskole. Pia er yderst professionel og behagelig at tage kørekort hos. Hun er god til at lære fra sig. Hun var den eneste køreskole jeg kunne finde der laver konprimeret forløb. Hun tager hensyn til folks arbejdstider, behov for kørekort hurtigt osv. Hun kan stærkt anbefales til andre.

- My Olsen
Er rigtig glad for jeg valgte at tage mit kørekort hos Pia, hun er dejlig tålmodig og hjælpsom med de mindste ting, og så det dejligt at tilrettelæggelsen af køretimer og teoritimer kan planlægges efter hvad der passer bedst ind i ens skema. Kan helt klart anbefale hende hvis man står og skal tage kørekort.

- Stefanie Pranger Kristensen
God og professionel undervisning hele vejen igennem. Små hold, hvilken gør det mere personligt og giver bedre indlæring. Man kommer super hurtigt og let igennem det hele. Det rette sted at tage sit kørekort!

-Frederik Nilsson
Pia har en god måde at fortælle hvad man skal gøre, og jeg var næsten aldrig i tvivl. Jeg har altid følt mig sikker med Pia i bilen. Stevnsborgs Køreskole er dejlig billig.

- Thorbjørn
Jeg har taget kørekort hos Pia. Hun er yderst professionel, dygtig og et behageligt menneske. Jeg bestod teori og køreprøve i første forsøg takket være hendes gode måde at lære fra sig, dette endda på ret kort tid. Pia tilpassede lektionerne efter mine behov i forhold til mit arbejde og i forhold til at jeg skulle have kortet hurtigt. Jeg kan kun anbefale Stevnborgs køreskole. 5 stjerner herfra.

- Marianne
Jeg har været rigtig glad for at tage kørekort hos Pia.
 Hun er en rigtig dygtig kørelære som virker utrolig professionel. Hun er god til at sørge for ens køretimer passer ind i ens hverdag, så det ikke går ud over skole eller andre ting hvilket var et stort plus for mig.

- Mikkel Riisager
Der har været en rigtig god oplevelse, at tage kørekortet hos Pia. Hun har været rigtig god til, at tilpasse køretimerne til min hverdag og hun er i det hele taget god til at lære fra sig og til at få ført en, igennem forløbet let og hurtigt. Det kan klart anbefales!

- Nickolai Larsen
Mit forløb hos Pia har været virkelig godt. Hun er en rigtig god kørelærer, som tager sig tid til hver elev. Hvis der er noget man føler at man er dårlig til, så sørger Pia for at man får øvet det igennem en masse gange, sådan at det til sidst sidder på rygraden.

Pia er meget tålmodig, så hvis man laver nogle fejl under kørslen, så hjælper hun en igennem det, istedet for at blive sur. Det har været rigtig rart, at køretimerne er blevet planlagt efter hvornår man har tid, sådan at det ikke går ud over skolen. Jeg er rigtig glad for at jeg valgt Stevnsborg køreskole, for det har virkelig været lærerigt, men samtidigt sjovt! Jeg kan varmt anbefale køreskolen.

- Sine Jakobsen
Jeg synes forløbet hos dig har været rigtig godt. Hvis vi skal starte fra en ende af, jeg synes teorien har været god, det forgår stille og roligt, i et hyggeligt miljø, hvor alle bliver accepteret og kan være med. Jeg synes du er rigtig god til at sørge for at alle forstår det, og er med.

Køretimerne forgår stille og roligt, du er god til at holde en rolig og få en til at føle sig tryg. Noget af det jeg synes der har været aller bedst, er at du er villig til at køre på forskellige tidspunkter af dagen, så dine elever ikke behøves at få fravær fra skole eller lign. Sidst men ikke mindst, køreprøven, igen er du rigtig god til at berolige en, så lidt af nerverne forsvinder.

Kan 100 % anbefale andre at tage kørekort hos dig, tak for denne gange! Håber ikke vi ses igen, til teori/køretimer i hvert fald :-D

- Mathias Jepsen
Mit kørekortforløb hos Pia har været utrolig godt!
Mht. teori, har Pia været rigtig god til at forklare hvordan tingene fungere, så det har været nemt at forstå. Derudover har køretimerne været virkelig gode og lærerige.

Jeg har på ingen måder været utryg ved at tage kørekort hos Pia. Kan klart anbefales!

- Benjamin Poulsen
Min oplevelse hos Pia var helt fantastisk!
Hun holder sig helt vildt professionel, men er stadig utrolig rar at være sammen med. Hun er god til at fokusere på hver elevs behov, og det har så i mit tilfælde fået mig hele vejen igennem forløbet uden problemer.

Jeg vil helt klart anbefale Pia Stevnsborg som en kommende kørelære til jer der søger. Hun sørger for at du ikke keder dig, både når det kommer til teori timer og køretimer.

- Patrick Garugard
Det har været fantastisk at tage kørekort hos dig, er virkelig glad for jeg tog dig i stedet for en anden kørelære. Jeg har virkelig nydt den tid jeg tog kørekort, og jeg virkelig glad for at du troede på mig da jeg ikke selv gjorde det.

Du en virkelig en god kørelærer, det også derfor jeg anbefalede dig til min storebror for jeg ved han vil nyde det lige så meget som jeg gjorde. Tak for denne gang og er virkelig glad for mit kort og har allerede fået kørt en masse kilometer siden i onsdags :-)

- Maria Samsing
I would definitely like to thank you for your guidance and instructions, I couldn't have done it without you. You are one of a kind, you take matters individually and address them in a proper manner in points and content. It is unbelievable after a few lessons with you i was able to pass my driving test.

I would definitely recommend you to people i know. Thank you.

- Patrick Baya
Super god køreskole! Pia er super sød og god til at lære fra sig. Hun er rolig og fortæller en både hvad man gør godt, og hvad man skal arbejde med. Hvis man laver en fejl, fortæller hun hurtigt hvad man skal gøre, så man undgår at lave de samme fejl.

Pia går meget op i den enkelte elev, og har derfor massere tid til en. Hun er nem og komme i kontakt med, og så hun bare super god! :-) 5 ud af 5 stjerner her fra. Anbefaler helt klart alle til at vælge Stevnsborgs køreskole!

- Suad
Hej Pia.
Jeg vil gerne sige tak for den gode oplevelse at lære at køre med dig. For mit vedkommende, så har du været meget forstående overfor hvilke problemer man kan have med de enkelte ting, og du har altid været tålmodig. Det er rart endelig at møde en kørelærer, som altid er glad og smilende.

Jeg har specielt været rigtig glad for mine teorilektioner, som jo har foregået alene og ikke på computer, for der har været tid til mig og tid til at forklare og forstå. Du er meget pædagogisk, hvilket gør at man føler sig tryg når man starter med at køre. Du har altid styr på dine ting og har altid godt overblik.

Jeg har i hvert fald været rigtig tilfreds med din undervisning, for du har sørget for at man har fået den tid man har haft behov for - og du har været rigtig god til at vurdere hvor langt man er kommet i processen. Så alt i alt, har alting været super godt, og du har en virkelig god bil som er nem og overskuelig!

- Anna-Sophie.
Tak for kørekortet
Du er professionel på et meget behageligt plan,god til at lære fra dig såvel til praktisk kørsel som teoriundervisning hvor det kun er dig og ikke flere forskellige instruktører.
 
Sidst men ikke mindst får man den tid der er nødvendig så man føler sig tryg og kan følge med således at den dag da prøven skal aflægges har fået den nødvendige tro på at man kan bestå.
En meget tilfreds elev.

- Benny
Du får fem store stjerner af mig, fordi du er sød, dejlig rolig, tålmodig og IKKE sidder og råber fordi man måske gør noget forkert :-) Mange tak for det.

- Charlotte Rosenquist Holm
Jeg valgte at tage kørekort hos Pia, fordi hun var den eneste kørelærer i Slagelse, der tog sig tid til at snakke med mig, inden jeg var startet hos hende. Vi snakkede sammen 2-3 gange, og ikke ret længe efter startede jeg hos hende til teoriundervisning. Pia er en meget engageret underviser, som forstår at forklare og tydeliggøre, de ting man ikke kan forstå.

Når man er ude og køre med hende, er hun stille og rolig, og hun lader en begå de fejl der er nødvendige, for at man ikke gør det igen, selvfølgelig på en sikker og forsvarlig måde! Hun er ikke bange for at sige det til en, når man dummer sig, eller hvis man generelt lige skal hægte lidt op i sig selv og tage sig sammen.

Alt i alt, er Pia en fantastisk teoriunderviser og kørelærer, og jeg er utroligt glad for at jeg valgte hende, for jeg fik både teoriprøven og køreprøven i første hug! :)

- Marianne Jørgensen.
Forløbet hos Pia har været meget tilfredstillende! Først og fremmest er hun dygtig til at forklare teoretiske problemer. Derudover formår hun altid at være glad og tale på en pæn måde, så man aldrig føler sig skældt ud. Ydermere var hun meget fleksibel med både teoritimer og køretimer, hvilket jeg satte stor pris på.

Alt i alt et godt forløb!

- Sandra Jensen
Kunne ikke have ønsket mig et bedre kørekortforløb. Teori- og køreprøve bestået i første hug og ikke mindst tryghed hele vejen igennem. Dejlige fleksible teori- og køretider og en glad kørelærer!

- Sofie Raun :-)
Jeg har haft det rigtigt godt hos Pia da jeg skulle tage kørekort. Pia er god til at forklare ting så de er nemme at forstå. Uden Pia havde jeg nok aldrig fået et kørekort så hurtigt.

- Simon Møller
Jeg har været utrolig glad for at tage kørekort hos Pia.
Det er fornøjelse at, køre med hende og hun er rigtig god til at lære fra sig. Med hensyn til teori og køretimer så sørger hun for at lægge det udenfor skoletiden og er meget fleksibel.

- Mads Peter Ingholt
Jeg synes det har været et super godt forløb, det rart at der er mulighed for fleksible tider. Derfor føler man sig heller ikke tidspresset, mens forløbet forgår. Undervisningen blev præsenteret på en spændende og interessant måde, så selvom man kom direkte fra arbejde fandt man det ikke som noget man bare skulle igennem.

Køretimerne var super, da man bare kørte der ud af, og fik rettelserne på en gode og forklarende måde uden man følte sig skældt ud. På den måde lærte man af sin fejl til næste gang. Det fungerede også godt med lidt teori under kørslen, man kunne altid sige til, hvis det lige blev for meget op same tid. Alt i alt har det været en fornøjelse at tage kørekort hos dig. :) Fedt at kunne bestå det hele i første forsøg!

- Jonas Riishede
Det har været en ren fornøjelse at tage kørekort hos Pia! Hun er super sød og det går hurtigt med at komme i gang og få kortet! Hvis man ikke lige forstår det hele, forklarer hun det gerne en gang til, så man er helt med. Det har været en oplevelse for livet at tage kørekort hos Pia :-)

- Yasmine
Så kom kørekortet i hus, efter 6-7 ugers god undervisning og køretimer med Pia. Jeg kan simpelthen kun anbefale andre at tage deres kørekort hos Stevnsborg køreskole. Tror ikke du finder en kørelærer der er så tålmodig som Pia er.

Undervisningen har været super, og måske af samme grund bestod jeg teori og køreprøve i første forsøg. Det har været en fornøjelse at være på Stevnsborg Køreskole.

 - Patrick Jensen.
Tiden hos Pia har været en fornøjelse, hun har forklaret hele teorien på en god spændene måde med PowerPoints hver gang, så selvom man kom direkte fra arbejde var man ikke ved at falde i søvn i timen. Pia får en til at føle sig tryg når man er ude og kører og laver man fejl, så prøver man da bare igen, og er man i tvivl så spørger man bare, der er ingen dumme spørgsmål, og hun forklare altid tingene godt.

Pia fik mig igennem det hele på en god og grundig måde, så jeg bestod teori  og køreprøve i første forsøg. Rent ud sagt det var en fornøjelse at tage kørekort hos Pia Stevnsborg :D.

- Bolette Meyer
Så kom dagen hvor kørekortet kom i hus! - At det allerede var nu - det kan jeg takke Pia for.
Pia har formået at time og tilrettelægge et forløb for mig, der betød at jeg bestod både Teori- og køreprøve i 1. forsøg!

At Pia formår at tage så mange hensyn til sine elever og deres arbejde, skole osv. er mig stadig en gåde, for trods jeg havde meget at se til, formåede Pia stadig at tilrettelægge det så godt i samarbejde med mig at jeg allerede efter ca. 1,5 måned stod med mit kørekort i hånden idag.

Pia har ikke bare formået at været en kørelærer, hun har også gjort det til en oplevelse at tage kørekort. Ud over at undervisningen og tiden med Pia som kørelærer har været en rigtig god, har det også været fantastisk at mærke hvordan hun sætter den enkelte elev i fokus - Dette har uden tvivl været med til at jeg bestod det hele i første forsøg!

Så ud over at det var lidt trist at skulle sige farvel idag efter så mange hyggelige stunder til både teori og kørsel, er det nu også fantastisk at vide at man med Pia's undervisning nu kan komme sikkert og let ud i trafikken!

Sender mine varmeste anbefalinger til Pia og Stevnsborgkøreskole - og har du ikke allerede taget kontakt, ja så kan jeg kun anbefale at du ringer til Pia, ved at hun vil tage godt imod dig :-) !

- Mick Keller
Efter 4 måneder har jeg mit kørekort:-). Tingene bliver forklaret godt til teori og det er rart der er power-point til hvert emne og eksempler på hvad man kommer ud for i trafikken. Der er altid plads til spørgsmål og i bilen kommer teorien frem igen.Man får muligheden for at forstå teorien meget bedre når man selv ''kommer ud for'' situationen.

- Emma Krøll :-)
Pia lovede mig mit kørekort hurtigt, inden d. 1 august 2013 og ganske rigtigt, jeg påbegyndte kørekortet i starten af juni og i dag d. 29 Juli 2013 står jeg med mit kørekort i hånden efter jeg har bestået teoriprøven og køreprøven i første forsøg. Pia er en fantastisk kørelærer, hun forklarer teorien til en på en let forståelig måde og er god til at hjælpe en hvis der er noget man ikke forstår så samtlige teoritimer er underholdende og ikke bare noget der skal overståes.

Ude på manøvrebanen var hun god til at hjælpe en og forklarer præcis hvordan de enkelte manøvre skulle udføres så man ikke var i tvivl og det samme galt under køretimerne på vejen. Hun er en rar person at tilbringe sin tid med i bilen under kørelektionerne og man føler tiden flyver afsted fordi man hygger sig.

Alt i alt en helt igennem fantastisk oplevelse at tage kørekort hos Pia.
– Tak for kørekortet og timerne!

- Steffen Christensen.
Teoriundervisningen oplevede jeg som fyldestgørende, let forståelig og at det var rigtig godt at det var tavleundervisning i stedet at sidde og kigge i bogen. Samtidig var der plads til alle de spørgsmål jeg havde. Tidsmæssigt både teorimæssigt og kørselsmæssigt var det det helt rigtige tempo. Jeg følte altid jeg havde lært det nødvendige fra de emner som vi havde gennemgået.

Jeg behøvede faktisk ikke at kigge i bogen, da undervisningen gav mig alt hvad jeg skulle bruge.Der var heller ingen problemer med at finde datoer til kørsel eller teori. Det var noget vi satte os ned og fandt ved at kigge i min kalender og hendes.Undervisningen i bilen var lige som den skulle være. Det hele foregik under god omgangstone og inden man fik set sig om var man klar til at tage kørekortet.

Selvfølgelig skal man rettes på hvis man gør noget forkert, men det bliver gjort på en god måde.Alt i alt har det været et rigtig godt sted at tage kørekort og jeg kan kun anbefale Pia til andre unge mennesker som skal ud og have kørekort snart.

- Christian Jacobsen
Jeg synes teorien fungerede fint, fordi det blev forklaret godt og det var godt der blev undervist ved hjælp af tavlen.  Der var rigtig god plads til mine spørgsmål.  Derudover blev spørgsmålene besvaret godt så man forstod det, og der var ingen dumme spørgsmål. Teorien gik hverken for hurtigt eller for langsomt. Kørslen blev passet ind så den ikke gik ud over min skole, det syntes jeg var rigtig dejligt.

I bilen blev teorien inddraget mens man kørte og måden der blev rettet på var på en måde hvor jeg aldrig følte at jeg blev skældt ud. Jeg følte mig klar i trafikken da jeg fik mit kørekort og har haft et godt forløb på køreskolen.

- Malene Fyrkov :-)
“Pia er den bedste kørelærer du kan ønske dig. Både teoriprøven og køreprøven bestået 1. gang!" Som Pia siger: “Det skal være let, hurtigt og sikkert at tage et kørekort”, og det er præcis det hun giver”

- Carsten fra Slagelse
Kontrollerende køreprøve. Bestod teori- og køreprøve 1. gang. Fik en god gennemgang af både teori og praktisk kørsel for at kunne bestå. Trænede selv teori på nettet. Kørelæreren var Pia Stevnsborg.

- Steen
“Jeg tog teori hos Pia, som var en dygtig lærer, der inddrog os godt i undervisningen, som hermed blev mere end bare et kedeligt "fordrag - TUSIND tak for alt :-D!"
 
- Cecilie Wittrock
En stor ros især til Pia, som var min kørelærer. Pia er altid nede på jorden, og har altid givet sig tid til mig, som har gjort mig tryg bag rettet. Tonen er altid god og desuden er fejl altid blevet rettet på en god og konstruktiv måde. Den gode teori- og køreundervisningen bevirkede derfor også at jeg bestod, teori- og køreprøve første gang.

- Josefine Holmquist
TAG DIT KØREKORT NU
Holdstart Jyderup
Mandag d 3 Januar 2022  FYLDT kl. 17.00 - 19.15
Tirsdag d 1 marts 2022 FYLDT
kl. 17.00 - 19.15
Mandag d 2 maj 2022
kl. 17.00 - 19.15
   
 
 
   
   
Stevnsborgs køreskole v/ Pia Stevnsborg: Dambækvej 1, 4450 Jyderup | Telefon: 29 80 86 66